FitchFinance

Stellen zich aan u voor

Beert is een gedreven en resultaatgerichte Finance IT professional. Hij weet met zijn enthousiasme te verbinden en denkt actief mee om te komen tot oplossingen. Hands-on en pragmatisch, dat is het DNA van Beert.

Beert staat voor u klaar en gaat voor service en een goede klantrelatie. De opdrachtgever staat centraal, alles draait om het verder helpen van de organisatie. De wijze waarop een oplossing wordt gevonden en geïmplementeerd maakt het echte verschil.

Door transparante communicatie en met aandacht te luisteren naar de opdrachtgever is Beert de persoonlijke adviseur. Lol en humor mogen daarbij niet ontbreken.

Expertise: Monitoring and Control, Audit, and integrating finance and IT.

Managing Partner
T: 06- 4601 8742
E: beertkuiken@fitchfinance.nl

 

ing. Beert Kuiken RE RA

Dennis is een pragmatische en doelgerichte financieel specialist. Hij heeft ruime ervaring in een veelvoud van branches en sectoren. Dennis leest zich snel in en is gefocust op de inhoud, waardoor hij op vakkundige wijze oplossingen weet aan te dragen.

Dennis staat voor efficiënte communicatie, effectiviteit en stressbestendigheid. Vanuit zijn achtergrond als accountant heeft hij oog voor de kwaliteit van informatievoorzieningen en het belang van een kwalitatieve interne beheersing.

Door zijn gedegen aanpak en ‘can do’ mentaliteit weet hij mensen te mobiliseren en mee te krijgen zonder het zich op de realiteit te verliezen.

Expertise: Monitoring and Control, Audit, and integrating finance and IT.

Managing Partner
T: 06- 1192 8813
E: dennisvanalphen@fitchfinance.nl

Drs. Dennis van Alphen RA

Wil je bij ons team komen werken?

Werken bij FitchFinance