Welkom bij FitchData en FitchFinance for a changing world

Interim oplossingen voor Finance, Data en IT-Audits

Wij helpen en ondersteunen organisaties door het inzetten van hoog opgeleide, getalenteerde finance professionals, data analisten tot en met ervaren IT-Auditors en CFO’s. Masters in Finance, Register Accountants en Controllers, gecertificeerde IT Auditors, Data Analisten en Scientists met een succesvol trackrecord.

De kennis en ervaring die je zoekt gecombineerd met een ondernemende en onderzoekende geest. Teamspelers en veranderingsspecialisten.

Samen brengen we de uitdagingen in kaart

Op het gebied van Finance of IT-Audits of bijvoorbeeld software selectie en implementatie leveren wij (tijdelijke) expertise.

En om uw organisatie toekomstbestendig te maken en te houden, leveren wij Data Analisten en Scientists die Big Data ontrafelen, interpreteren en zo de informatie opleveren die u nodig hebt om te plannen, bij te sturen of van richting te veranderen.

Finance professional nodig, tijdelijk of voor langere tijd?

Fitch levert niet alleen tijdelijke expertise, maar kan ook oplossingen bieden door het plaatsen van kandidaten voor permanente posities. Vaak wordt dan tijdelijk een van onze specialisten ingezet, totdat de nieuwe kandidaat van start gaat. Fitch werkt voor (internationale) organisaties, van grote corporates tot complexe non-profit sectoren, maak ook voor start- en scale-ups.