De toekomst van uw financiële functie.

“Door die verschuiving van werkzaamheden zijn we op zoek naar een ander type business controller, iemand die zich kan gaan richten op kpi-gedreven analyses en rapportages met behulp van de juiste front end tool. Een business controller die alle kwaliteiten heeft van een financial controller, maar die nieuwsgierig is en goede communicatie vaardigheden heeft. Die gelijk hebben niet verwart met gelijk krijgen. Maar ik ervaar ook dat het zoeken naar de persoon met dit profiel een zoektocht is naar het bekende schaap met de vijf poten.” 1.) Graag verwijzen wij u naar een nadere toelichting op het door de VU en NBA uitgegeven rapport. 

Onze Interim Finance Managers brengen rust in de organisatie. Wij helpen met het realiseren van operationele-tactische doelen, herinrichting van de (financiële) organisatie en verlagen de kwetsbaarheid van de financiële functie.

 

 

1.) Robêrt de Gier (29-05-2017), Onderschatten we in finance de impact van technologie?. Geraadpleegd dd 20-11-2017, van: https://www.exact.com/nl/software/biz-box/financieel/4175-onderschatten-we-in-finance-de-impact-van-technologie/