The All Sparks heeft een per 1 juni 2018 een nieuwe naam: FitchFinance.

Amsterdam, 1 juni 2018

The All Sparks heeft een per 1 juni 2018 een nieuwe naam: FitchFinance. De nieuwe naam geeft beter weer wij voor staan: professionale interim oplossingen voor Finance, IT audits en Change Management. Maar ook cybersecurity expertise maakt onderdeel uit van de portfolio.

FitchFinance beschikt over hoogopgeleide, getalenteerde professionals, vrijwel zonder uitzondering met een financial/economics Master en/of Register Accountant, Register Controller of gecertificeerd IT Auditor.

Qua ervaring en expertise in de top van de markt, maar met concurrerende tarieven. Met mensen die ondernemend, oplossingsgericht en getalenteerd zijn. Die out of the box denken en handelen. Teamworkers die het voortouw kunnen nemen.

FitchFinance plaatst professionals tot en met ervaren interim CFO’s voor corporates, de zorgsector, telecom, banking en insurance, scale-ups en wordt vaak ingeschakeld bij complexe integratie vraagstukken of kritische turn-around situaties.

Beert Kuiken, Managing Partner zegt: “Ongelooflijk om te zien hoe wij gegroeid zijn. Maar het is vooral te danken aan het talent dat we aan ons hebben kunnen binden. Niet geheel verrassend vinden professionals het prettiger om te werken met en voor elkaar in een stimulerende omgeving, waar talent gekoesterd wordt en mensen echte kansen krijgen. En natuurlijk aan de groeiende lijst van relaties die graag met onze mensen werken”.