Cashflow verbeteren?

“Ook uw zakelijke cashflow verbeteren? Nog even voor de zekerheid de definitie: cashflow is de netto hoeveelheid geld die in en uit een bedrijf stroomt. In tegenstelling tot de omzet, waarin ook vorderingen zijn opgenomen, geeft de cashflow dus simpelweg de beschikbare hoeveelheid liquide middelen weer. Cashflow speelt een cruciale rol in het voortbestaan van bedrijven, omdat organisaties met een goede cashflow probleemloos hun kosten en salarissen van werknemers kunnen betalen.” 1.) Graag verwijzen wij u op vijf tips hoe u uw cashflow kunt verbeteren.

Wilt u de beheersing terug over uw organisatie, professionalisering van uw financiële functie, managing van uw stakeholders, begeleiding van in- en outsourcingstrajecten en/of coaching voor andere financiële functies?

Onze CFO’s fungeren als klankbord en helpen beslissingen weloverwegen te nemen. Wij begeleiden bij het realiseren van strategische doelstellingen, het herinrichting van de (financiële) organisatie en het verminderen van de kwetsbaarheid van de financiële functie.

 

 

1.) Sander Verhulst (20-11-2017), In 5 stappen huw zakelijke cashflow verbeteren. Geraadgpleegd dd 27-11-2017, van: https://www.managementcareer.nl/zakelijke-cashflow-verbeteren/