Wat is Fitch Data?

Wij zijn ervaren IT Auditors, Data Analisten en RPA Engineers.

Wij ondersteunen organisaties met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van Data Analyse en RPA Robotic Process Automation, IT Audits, Big Data, Cybersecurity.

Niet zelden met een directe link naar of in samenwerking met FitchFinance –maar natuurlijk ook naar andere disciplines zoals productie, logistiek, fulfilment, marketing en sales.

Robotic Process Automation: changing the game

RPA versnelt en automatiseert (administratieve) processen en biedt hoge nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en significante besparingen. Wij zijn uw Center of Excellence voor RPA oplossingen en strategieontwikkeling.

In samenwerking met FitchFinance bieden wij inzicht in de ROI die RPA zal opleveren, capaciteitsplanning en implementatie. FitchData adviseert over de inzet van RPA, over de implementatie, de besparigen en verwachte investeringen.

Wij zijn strategisch partner van de marktleiders in de RPA markt: Automation Anywhere, UiPath en Blue-prism. Maar wij zijn eveneens expert in meer traditionele tools zoals Splunk en Python / R.

Data Analyse & Data Mining: Managementinformatie & decision support

Markten en organisaties veranderen steeds sneller. Dat stelt nieuwe eisen aan beschikbare informatie. Data Analytics en Data Mining ontsluiten in- en externe databases. Onze Data Analisten strippen, transformeren en modelleren in -en externe data, ontwikkelen of gebruiken algoritmes en combineren en correleren deze data tot bruikbare management en business-intelligence informatie, bijvoorbeeld via (real-time) dashboards.

Data Analytics helpt organisaties om te segmenteren, analyseren en voorspellen, zodat zij kunnen sturen op basis van alle beschikbare en relevante data. Zo worden organisatie efficiënter, effectiever en beter te besturen.

Proces en prestatieverbetering: monitoring en control

Lopen uw bedrijfsprocessen moeizaam? Kan het flexibeler, sneller en efficiënter? Wij helpen u inzicht te krijgen in het verloop van de bedrijfsprocessen door het toepassen van data- en process mining technieken.

Zo worden huidige transactiestromen en processen inzichtelijk en kunnen deze geoptimaliseerd worden. Verrassingen worden vermeden door betere monitoring en control. Verstoringen worden direct gerapporteerd en dankzij verband- en statistische controles, data en cijferanalyses worden afwijkingen tijdig gesignaleerd. Fitch Data is strategisch partner van Celonis en ProcessGold.

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Beert Kuiken, CEO van Fitch (Beertkuiken@fitchpeople.nl) of met Mayke Boetes, Partner van Fitch (Maykeboetes@fitchpeople.nl).

Zij vertellen u graag meer over onze excellente dienstverlening en scherpe condities. Of vraag om onze newsletter, Insight. Insight informeert u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van finance,data en IT-audits. En uiteraard over onze dienstverlening en ontwikkelingen binnen Fitch.