Digital Finance Scan

De Digital Finance Scan is een assessment instrument om kennis, vaardigheden en competenties in kaart te brengen van finance professionals.

De Scan is uitermate geschikt om de kwaliteiten, ontwikkelpunten en eventuele knowledge gaps van zowel individuele finance professionals en (senior) managers vast te stellen als van complete finance teams.

Zo kan de Scan ingezet worden als beoordelings- of selectie instrument, maar vooral als onderdeel van personal of management development programma’s.

Dankzij de snelle technologische veranderingen groeien Finance, Data en ICT steeds meer naar elkaar toe. Met behulp van de Scan krijgt u diepgaand inzicht in de Digital Finance Skills van een kandidaat, medewerker, manager of team, inclusief opleidingsbehoeften.

Dit assessment is uitstekend te gebruiken als meetpunt voor een verandertraject of het doorlichten van een Shared Service Centre.

Ter introductie biedt FitchFinance de eerste 100 assessments, inclusief uitgebreide rapportage, zonder kosten aan. Stuur uw aanvraag in en ontvang de inlogcodes voor de Digital Finance Scan.

Meer weten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Beert Kuiken, CEO van Fitch (Beertkuiken@fitchpeople.nl) of met Mayke Boetes, Partner van Fitch (Maykeboetes@fitchpeople.nl).

Zij vertellen u graag meer over onze excellente dienstverlening en scherpe condities. Of vraag om onze newsletter, Insight. Insight informeert u over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van finance,data en IT-audits. En uiteraard over onze dienstverlening en ontwikkelingen binnen Fitch.